Testimoniale

 

ce spun doctorii despre banda kinesiologica
 • Dr. Simona Oprea

  Faptul ca banda elastica nu are efecte secundare si rezultatele se vad imediat dupa aplicare, ma face sa o folosesc cu incredere la pacientii mei. Ca mijloc de suport si de prevenire a accidentarilor precum si pentru grabirea recuperarii dupa antrenamente o recomand cu caldura sportivilor de performanta, dar si amatorilor de tenis, golf, atletism, fitness, etc. In lunile care urmeaza vom extinde aplicarea benzii in recuperarea la copii, precum si in drenajul limfatic.

  Dr. Simona Oprea, medic primar, fizioterapie si recuperare medicala, C.M. Audifon
 • Dr. Cristian Dumitrache

  Folosesc banda kinesiologica in pediatrie de mai multi ani. Pot spune ca este extrem de eficienta in tratarea unor afectiuni atat ortopedice, cat si neurologice. Din sfera ortopedica as aminti patologia congenitala a piciorului, precum piciorul tallus valgus, varus equin, metatarsus adductus, patologia posttraumatica reprezentata de redori articulare post imobilizare, tratamentul edemelor, hematoamelor si nu in ultimul rand tratamentul durerii. Din sfera neurologica as aminti paralizia cerebrala, piciorul equin neurologic sau paraliziile obstetricale de plex brahial.

  Dr. Cristian Dumitrache, dep. Kinetoterapie spitalul Grigore Alexandrescu
 • Dr. Liviu Batineanu

  Este foarte eficienta mai ales in cazul recuperarii rapide a leziunilor musculare suferite in accidentari dar si pentru tratarea hematoamelor, a contuziilor sau a nevralgiilor cu diverse localizari. Noi o folosim si preventiv, pentru sustinerea muschilor in miscare si a corectarii pozitiei gresite a articulatiilor. Rezultatele impresionante imi ofera o alternativa viabila la tratamente medicamentoase.

  Dr. Liviu Batineanu, medicul echipei de fotbal Dinamo Bucuresti
 • Dr. Simona Oprea

  Folosesc Banda Kinesiologica in cabinetul meu si imi este de un real ajutor in practica de medicina fizica, sportiva si de recuperare. Am inceput sa o aplic dupa ce am urmat cursurile de specializare (in Canada si Anglia), unde am invatat ca efectul terapeutic este obtinut numai printr-o aplicare corecta a Benzii Kinesiologice. Am rezultate bune in afectiunile umarului (periartrite), ale cotului (epicondilite), in sindromul de canal carpian, in traumatismele genunchiului, in tendinitele achiliene, in lombalgii etc.

  Dr. Simona Oprea, medic primar, fizioterapie si recuperare medicala, C.M. Audifon
 • Dr. Cristian Dumitrache

  Avantajele folosirii benzii kineziologice Kindmax sunt reprezentate de scurtarea semnificativa a duratei tratamentului, usurinta aplicarii si cresterea compliantei pacientului si parintilor acestuia. In plus, banda kinesiologica nu impiedica miscarea si chiar putem spune ca asigura continuitatea tratamentului si la domiciliul copilului. Efectul este vizibil si aplicarea este usoara. In plus, tratamentele clasice sunt greu de tolerat de catre copii, insa banda kinesiologica o poarta cu placere, le amelioreaza durerea, nu le impiedica miscarea si este si colorata, ceea ce este pe placul lor.

  Dr. Cristian Dumitrache, dep. Kinetoterapie spitalul Grigore Alexandrescu
 • Dr. Alin Popescu

  Dupa Cupa Mondiala de Rugby din Franta din septembrie 2007, am inceput sa folosesc banda si am testat-o mai intai pe pacienti (sportivi) cu afectiuni minore. Am constatat ca efectele ei au fost rapid sesizabile si a devenit, in relativ scurt timp, un tratament cerut de pacienti, fiindca stiau ca actioneaza si aveau incredere in ea. Au simtit o ameliorare a starilor patologice, pentru ca banda sustine musculatura in dinamica ei, elimina durerea si disconfortul si dreneaza eficient canalele limfatice. De asemenea, nu limiteaza miscarea si - extrem de important - nu are efecte adverse, singurul risc daca este aplicata gresit, fiind sa nu aiba niciun efect.

  Dr. Alin Popescu, Medical Manager, Federatia Romana de Rugby
ce spun utilizatorii despre banda kinesiologica
 • Sebastian N.

  Am aflat despre banda de la kinetoterapeutul meu. A folosit-o pe mine si m-a ajutat extrem de mult cu durerea cronica pe care am simtit-o timp de multi ani, din cauza fibromialgiei si sindromului de durere miofascial. Sper ca mai multi medici si terapeuti vor învata sa aplice banda kinesiologica, pentru ca ajuta mai mult decat orice pastila de durere.

  Sebastian N., din Bucuresti
 • Raluca C.

  Din cauza pantofilor cu toc purtati zilnic, sufar de fasciita plantara, sau “boala piciorului dureros”. Medicul mi-a recomandat banda kinesiologica si am fost entuziasmata de aplicarea ei, in primul rand pentru ca era nedureroasa si permite libertatea de miscare si apoi, pentru ca are un design atractiv. M-a ajutat foarte mult in recuperare si o recomand cu caldura.

  Raluca C., din Iasi
 • Razvan D.

  Fac tenis de camp de performanta si medicul imi aplica, inainte de fiecare meci, banda kinesiologica. Sustine muschii, nu aluneca, nu se rupe, e rezistenta la apa si in plus, imi da senzatia de confort si siguranta. Este un produs extraordinar.

  Razvan D., din Cluj
© 2019 Prokinesis. Toate drepturile rezervate.