Avantajele gamei de produse sportive NANO

Cand vine vorba de tehnologie, aceasta isi face de cele mai multe ori simtita prezenta si in sport, iar nanotehnologia nu este o exceptie. Ea este responsabila de crearea unor materiale mult mai puternice, la greutati mult mai mici, pentru a putea fi folosite cu usurinta in numeroase sporturi.

Spre exemplu, dupa ce Roger Federer a castigat mai multe competitii cu racheta sa mult mai usoara decat una obisnuita, dar totusi extrem de puternica, pentru ca dispunea de tehnologie nano, popularitatea acestui tip de racheta a crescut nemarginit si a inceput sa fie foarte cautata.

 

Racquets-Used-by-Roger-Federer-660x330

 

Dupa ani in care produsele nano au facut furori in lumea sportului, tehnologia a avansat catre un alt nivel: vestimentatie cu tehnologie nano.

Gama de produse vestimentare NANO promoveaza inovatia in protectia sportiva. De data aceasta stiinta materialelor se loveste de inovatie, pentru a crea un confort funcțional high-tech, intr-un design simplu.

Nanofibrele, cu functie antibacteriala, au capacitatea de a absorbi mirosurile neplacute si substantele toxice pentru a proteja organismul de factorii exteriori daunatori si pentru a oferi un plus de confort.

 

Screen Shot 2013-09-12 at 10.01.25 AM

 

Nano-fibrele elibereaza ioni negativi infrarosii cu rol benefic in imbunatatirea circulatiei. In plus, materialul este unul extrem de usor ca greutate si usor de tolerat de catre purtator.

Astfel ca, functiile principale ale produselor vestimentare cu tehnologie NANO, sunt urmatoarele:

  • funcția antimicrobiana și antibacteriana;
  • functie anti miros neplacut (produsele vor rămâne fără miros pentru mai multe zile, prin urmare, acestea nu trebuie să fie spălate după fiecare utilizare),
  • sentimentul garantat de igiena permanenta,
  • produsele nu au nevoie să fie călcate,
  • ele sunt mai rezistente la grăsimi, uleiuri și acizi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2012 Prokinesis. Toate drepturile rezervate.