Ce culori aleg sportivii pentru banda kinesiologica

Londra – Jucatoarea germana de volei pe plaja, Ilka Semmler, poarta in general banda kinesiologica pe partea dorsala si alege de fiecare data aceeasi culoare – roz.

Pentru aceeasi culoare a optat si DavidBeckam atunci cand a purtat banda pentru sustinerea muschiului oblic extern (contribuie la aplecarea corpului înainte şi la răsucirea lui; protejează organele din cavitatea abdominală;coordonează mişcarea coastelor).

 

Spre deosebire de Beckham, handbalista suedeza, Johanna Wiberg, are nevoie de sustinere din partea benzii la cvadricepsul femural (muschiul care asigura extensia articulatiei genunchiului si miscarile gambei), iar culoarea sa preferata este albastru. Sprinterul britanic, Dwain Chambers, insa, a ales un design Union Jack pentru banda, iesind astfel si mai mult in evidenta.

 

david-beckham-kinesio-tape-soccer-player

 

 

Banda kinesiologica este disponibila in aproape toate culorile posibile, iar de retinut este ca alegerea culorii, atunci cand folositi banda, tine doar de preferinta dumneavoastra pentru anumite culori. Efectul ei este acelasi, indiferent de culoarea pentru care optati.

 

 

 

atl

Un raspuns pentru “Ce culori aleg sportivii pentru banda kinesiologica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2012 Prokinesis. Toate drepturile rezervate.