26
Jun
0 comentarii
images

Inotatoare cu probleme – ajutata de banda kinesiologica

Faceți cunoștință cu Tammy Metzler. Ea are o pasiune pentru sporturi, in general si pentru un stil de viata activ, insa activitatea ei favorita este inotul. A devenit, in timp, o parte din rutina de zi cu zi, iar apa s-a transformat in a doua casa pentru ea. Acum 18 luni când a început să simtă o durere în umărul drept, Tammy a avut un soc, gandindu-se ca e posibil sa nu mai poata inota niciodata.

[...]

17
Jun
1 comentariu
barry-2-lady-rocktape-297x300

7 cauze pentru care banda kinesiologica nu rezista pe piele

Desi banda kinesiologica a fost creata pentru a fi purtata o singura data, ea este facuta astfel incat sa ramana aplicata pe piele de la 3 la 5 zile si este rezistenta la apa. Daca banda pe care ati avut-o aplicata nu a rezistat sufficient de mult, cititi urmatoarele cauze probabile, pentru a le evita pe viitor.

[...]

10
Jun
0 comentarii
279353

Banda kinesiologica pe motocicleta!

 

Cursa numita Insula Mann TT (Tourist Trophy) este un eveniment de curse de motociclete ce se desfasoara pe Insula Mann si este din 1989, unul dintre cele mai prestigioase festivaluri dezvoltate de departamentul de turism al Marii Britanii.

[...]

03
Jun
0 comentarii
image3

Banda – utila in karting

Banda kinesiologica sustine tinerii activi, talentati si pasionati din intreaga lume. Laura Tillet, din Kent, Marea Britanie, in varsta de 21 ani are o pasiune pentru masinile de karting si competitii. Se hraneste cu adrenalina si viteza, iar o zi departe de acest univers, pentru ea e sufocanta si pierduta.

[...]

Puncte produs Livrare
© 2012 Prokinesis. Toate drepturile rezervate.