29
Apr
0 comentarii
Kinesio Back2web-500x500

Dureri de spate – cauze si solutii

Aproximativ 80% din populatie sufera de dureri de spate, la un anumit moment din viata. Fie ca e o afectiune cu care se confrunta zi de zi, fie ca apare din diverse cauze doar pentru cateva ore sau zile, 80% dintre oameni se confrunta cu ea cel putin o data in viata.

[...]

23
Apr
0 comentarii
Screen Shot 2013-04-23 at 11.25.45 AM

Banda kinesiologica pentru ochi vanat

Datorita capacitatii sale de a intensifica circulatia sanguina si de a spori drenajul limfatic, banda kinesiologica reuseste sa grabeasca vindecarea leziunilor.

 

Astfel, banda poate fi folosita si pentru eliminarea durerii si pentru a grabi vindecarea hematoamelor si a altor traume musculare.

 

[...]

17
Apr
2 comentarii
12-8-11 (2)

Utilitatea benzii kinesiologice pentru Hallux Valgus

Despre Hallux Valgus:

Degetul mare de la picior mai este numit si hallux. Dacă degetul mare începe să devieze spre interior, în direcția degetului mic de la picior, afectiunea poarta numele de hallux valgus.

Hallux-valgus-ul face parte din tulburarile de statica ale antepiciorului. Hallux-valgus-ul („mont”) reprezinta proeminenta capului metatarsian (osul de la baza degetului mare), prin deplasarea sa mediala catre interiorul piciorului. In nici un caz nu poate fi vorba despre un os sauun cartilaj nou aparut, asa cum inca se mai considera. Această proeminență osoasă pe marginea interioară pentru metatarsian este menționată ca o bătătură.

[...]

15
Apr
0 comentarii
Trotter4-219x300

Baby Belt – ce este si la ce se foloseste?

Pentru dr. Steven Capobianco, chiropractician si dezvoltator al metodei Fascial Movement Taping (FMT), folosirea benzii kinesiologice, ar trebui “să se bazeaze pe conceptul conform caruia mușchii acționează ca un lanț … de integrare a organismului in procesul de miscare, prin intermediul contracțiilor musculare, ca un mijloc de conectare a creierului la organism, în scopul de a spori performantele atletice si de reabilitare prin intermediul stimularii cutanate (a pielii).”

[...]

12
Apr
0 comentarii
ciclism-ricco-TdF-2008

Bicicletele au revenit in forta!

Un motiv in plus sa te bucuri ca vremea frumoasa a sosit, este faptul ca acum poti inlocui masina cu un mijloc de transport mai sanatos si nepoluant. Dupa un sezon intreg de pauza, bicicletele au revenit in forta!

[...]

Puncte produs Livrare
© 2012 Prokinesis. Toate drepturile rezervate.