13
Mar
0 comentarii
fcb-milan-quarts_tornada_70_-Optimized.v1351592575.v1356001092

Mexes poarta banda kinesiologica!

Massimiliano Allegri, antrenorul celor de la AC Milan, a vorbit despre înfrîngerea echipei sale cu Barcelona, scor 0-4, şi eliminarea din optimile Ligii Campionilor. Italienii cîştigaseră prima manşă cu 2-0.

 

Cred că am făcut un meci aşa cum am putut. Evident, această eliminare ne lasă un gust amar, dar nu am reproşuri de făcut echipei. Presiunea la care am fost supuşi de Barcelona în primele 30 de minute a fost devastatoare. Apoi ne-am creat cîteva ocazii, dar din nefericire ne-a lipsit eficacitatea la finalizare. Dacă Niang înscria la ocazia pe care a avut-o, meciul lua un alt curs, dar nu îi reproşez nimic jucătorului.”

[...]

06
Mar
0 comentarii
sergio ramos banda kinesiologica

Sergio Ramos a purtat banda kinesiologica in El Clásico

Sergio Ramos a purtat banda kinesiologica in meciul impotriva Barcelonei, ca suport al muschiului trapez (muschiul spatelui, triunghiular si aplatizat care face legatura intre coloana vertebrala si umar).

Ramos a fost surprins prima data purtand banda kinesiologica in Finala Europeana din 2008 si a continuat sa o foloseasca de atunci, nu doar pe parcursul meciurilor, ci si in timpul sau liber.

Puncte produs Livrare
© 2012 Prokinesis. Toate drepturile rezervate.