Retururi

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice pentru produsele achizitionate online
Produsele achiziţionate la distanţă se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Orice modificare a stării produselor duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor costuri administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate. Prokinesis Trading SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fără ambalaj, sigilii de protecţie etc. pentru readucerea lor la starea initiala sau, la opţiunea clientului, îi vom re-expedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse online folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Contravaloarea produselor va fi restituită integral în cel mult 30 de zile de la data notificării în scris sau prin email.

Costurile de returnare de la client către Prokinesis Trading SRL intră în sarcina clientului. Nu vor fi acceptate coletele cu ramburs expediate catre Prokinesis Trading SRL si nici nu vor fi ridicate de la Posta Romana (expeditia trebuie sa fie efectuata la adresa indicata a depozitului nostru).

Produsul trebuie să fie expediat prin curier la punctul nostru de lucru din Str. Nikolai Gogol nr 1A, et 2, ap 4, Sector 1, Bucuresti, telefon 031 43 29 431. Pentru ca returnarea să fie completă, este necesară înapoierea produsului împreuna cu o copie a facturii fiscale. Pierderea documentelor poate atrage întârzieri privind restituirea contravalorii produselor, până la finalizarea situaţiei în cauză.

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati si pagina Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.
Puncte produs Livrare
© 2019 Prokinesis. Toate drepturile rezervate.