puncte produse

Punctele de produs Prokinesis trasforma orice tranzactie in puncte de fidelitate avantajoase si simplu de utilizat. Pentru fiecare cumparatura de pe www.prokinesis.ro vei primi automat puncte de produs pe care le poti transforma in vouchere cadou in valoare de 10 lei, respectiv 50 lei. Voucherele cadou pot fi folosite in urmatoarea achizitie de pe site.

Punctele produsului sunt afisate in dreptul fiecarui produs, iar pentru transformarea lor in vouchere cadou trebuie atins un anumit prag, dupa cum urmeaza:

 • 100 de puncte = voucher cadou de 10 lei
 • 300 de puncte = voucher cadou de 50 lei
Voucherul va consta intr-un cod, transmis prin email catre benificiar. Oferta este supusa unor termene si conditii.
regulament puncte produs
 • 1 conditii generale

  Organizator: Prokinesis Trading S.R.L., cu sediul in Nuci, Ilfov, Calea Bucuresti nr. 74,
  Nr.ord.Reg.Com: J23/2785/2009, C.I.F.: RO26299314.

 • 2 inscriere in program

  In programul de Fidelitate Prokinesis se poate inscrie orice persoana peste 18 ani. Persoanele sub 18 ani pot participa doar cu acordul scris al unui membru al familiei.

  Prokinesis Trading S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment modul de oferire al punctelor pentru produse.

 • 3 durata si incetarea programului

  Prezentul program de fidelizare se desfasoara pe perioada nedeterminata. In cazul in care posesorul nu realizeaza nici o tranzactie pe o durata de 18 luni consecutive punctele acumulate pana la acea data vor fi pierdute.

  Prokinesis Trading S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau suspenda acest program, in oricare din aceste cazuri, membrii vor fi informati si nici un membru nu va putea face nici un fel de recurs impotriva Prokinesis Trading S.R.L., pentru nici un motiv. Nici o modificare sau suspendare nu da dreptul unei indemnizati membrului.

  Prokinesis Trading S.R.L., poate dezactiva sau suspenda definitiv un punctele de fidelitate pentru produse, in caz de frauda, tentativa de frauda sau in cazul unei folosiri inadecvate a programului de fidelitate. Prokinesis Trading S.R.L. este privata de orice responsabilitati pentru toate consecintele, directe sau indirecte ale eventualelor disfunctionalitati ale programului de fidelitate. Prokinesis Trading S.R.L. va face cu toate acestea eforturi pentru a conserva membrii in cazul unor disfunctionalitati pentru ca acesta sa beneficieze de punctele acumulate pana la momentul respectiv.

 • 4 protectia datelor cu caracter personal

  Prokinesis Trading S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de participanti prin Formularul de inscriere, in scopul derularii activitatii de reclama, marketing, publicitate, oferte si fidelizari. Datele vor fi dezvaluite partenerilor contractuali din Romania si alte tari din UE, in scopul mentionat in prezentul regulament. Pe viitor, aceste date vor permite tinerea membrilor la curent cu activitatile desfasurate. Conform Legii nr. 677/2001 posesorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Posesorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa . De asemenea, ii este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei.

  Completarea si semnarea Formularului de inscriere presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului cu privire la dreptul organizatorului de a stoca, folosi si prelucra in scopuri de marketing, reclama si publicitate datele furnizate pe durata derularii programului.

 • 5 conditii generale

  Prin semnarea Formularului de inscriere participantul incheie un contract cu organizatorul, iar ambele parti considera conditiile si prevederile enumerate in prezentul Regulament ca fiind obligatorii pentru ele.

  Posesorul nu poate achizitiona produse pe baza acestui card, poate doar beneficia de privilegiile oferite de catre Prokinesis Trading S.R.L.

Pana acum ai acumulat
0
puncte produs
adica
0 lei
vreau voucher
© 2019 Prokinesis. Toate drepturile rezervate.