Beneficii

Banda Kinesiologica de la Prokinesis, impreuna cu tehnicile specifice de aplicare, se foloseste in tratarea si prevenirea majoritatii afectiunilor musculare, articulare sau limfatice.

efecte fiziologice
 • Scade durerea, grabeste vindecarea hematoamelor si altor traume musculare prin intensificarea circulatiei sanguine si a drenajului limfatic
 • Normalizeaza tonusul muscular - in functie de modalitatea de aplicare, combate spasmele musculare sau asigura suport musculaturii slabite
 • Ajuta la repozitionarea articulatiilor subluxate, datorita suportului oferit muschilor si articulatiilor
tratamente in care banda kinesiologica este recomandata
 • 1
  Discopatii lombare sau hernie de disc

  In cazul discopatiilor lombare sau al herniei de disc, diferitele tehnici de aplicare ale Benzii Kinesiologice Prokinesis sunt eficiente pentru reducerea durerii, a spasmelor musculare cronice sau acute, sau pentru suport al musculaturii spatelui.

 • 2
  Dureri la articulatia genunchiului

  Banda Kinesiologica de la Prokinesis este eficienta pentru scaderea durerilor localizate in articulatia genunchiului (artrite, artroze, dureri ligamentare), avand efect si in reducerea umflaturilor articulatiei genunchiului.

 • 3
  Luxatii sau entorse

  Luxatiile sau entorsele sunt accidentari frecvente in activitatea sportiva, iar in aceste cazuri se recomanda folosirea Benzii Kinesiologice Prokinesis atat in faza acuta, in primele 72 de ore dupa trauma, cat si in faza post-acuta, de recuperare.

1 2 3  
© 2019 Prokinesis. Toate drepturile rezervate.